Retorik & Psykologi

Presentera som ett proffs

Utifrån uppdraget du tackat ja till tränar vi dig i tal och agerande. Du blir säkrare och når din publik. Kort och gott, du talar så att människor vill lyssna och förstå. 

Vi utvecklar ledare, ledningsgrupper och styrelser genom att öka människors självinsikt, ledarförmåga och förfina det som kallas talets gåva!

Vi erbjuder paketlösningar eller skräddarsydda upplägg som passar dig.

Kontakta oss
Lena Gustafsson

Lena Gustafsson

Ledarskap & affärsutveckling
Leg. psykoterapeut

Per Furumo

Per Furumo

Retorik, talarträning och presentation

Good Relations erbjuder tillsammans med Per Furumo en effektiv kombination med talarträning och psykologisk regi mot specifika mål. Syftet är att plocka fram det allra bästa i dig, skapa en lättsam känsla och tillsammans bygga upp en excellent presentation. En presentation som visar ditt unika jag, dina erfarenheter samt förmågan att vara närvarande i skarpt läge.

I våra utbildningar får du:

Intensivträning

Vi hjälper dig att förfina din ”talarstil”, oavsett om det är att tala strikt efter manus, ha några punkter eller tala fritt. Du utvecklas och får fram ditt bäst jag!  Arbetet startar med att forma din inre psykologiska säkerhet, går över till storytelling och dramaturgi samt avslutar tillsammans med ett genrep!

Genom vårt unika koncept som bygger på psykologisk regi och retorik i praktiken, hjälper vi dig att hitta din naturliga säkerhet. Målet är att med finess kunna navigera förbi gamla mönster som tidigare satt käppar i hjulen. Kort och gott, hitta glädjen i att tala och ha fokus på lyssnarna.

Våra kunder vill mer

Våra uppdrag handlar ofta om att öka tydlighet, kommunikation och säkerhet vid framföranden. Vi arbetar med alla typer av presentationer, från förberedelse inför nya uppdrag till presentationer av årsredovisningar. Utbildningen sker individuellt eller i en dynamisk workshop.

Vi anlitas av såväl stora som små företag, chefer och ledare i utveckling och inte minst i kritiska affärssituationer där ett möte eller framförande kan vara avgörande. Du får verktygen som gör dig till talaren som alltid triggar, attraherar och stimulerar till lyssning och interaktion.

Om Lena & Per

Lena Gustafsson

Lena Gustafsson har i över tjugofem år hjälpt och utvecklat ledningars och styrelsers effektivitet. Lena är utbildad beteendevetare och leg. psykoterapeut(KBT) och arbetar med kombinationen ledarskapsutveckling och psykologisk regi. Hon har en bakgrund som journalist och chefredaktör inom Bonniers. 

Per Furumo

Per Furumo är konsult i talarträning, retorik och presentationsteknik. Som röstspecialist sticker Per ut bland Sveriges retorikkonsulter. Bland kunderna finns en mängd av våra stora företag och organisationer, Advokatsamfundet, Regeringskansliet, EU-kommissionen, offentliga personer inom näringslivet och många andra.            

Kunder & Samarbetspartners