Ledarskap in Business & Life

Att leda är en konst och den färdigheten går att träna upp! Med utgångspunkt från uppdraget du sagt ja till lotsar vi dig steg för steg till ett genuint gott och hållbart ledarskap som fungerar optimalt in Business & Life.

Läs mer om Ledarskap in Business & Life

Självledarskap 

Kan du leda dig själv, kan du leda andra! Självledarskap handlar om att förstå sitt uppdrag och varför man agerar som man gör i olika situationer – att öka sitt eget och gruppens/organisationens självkännedom. 

Läs mer om Självledarskap

Professionellt ID

Ett traditionellt CV visar vad du heter, vad gjort och vad du kan. Ditt Professionella ID visar vem du är och vilken kapacitet och förmåga du har som ledare, vd eller styrelseledamot. Ett utmärkt verktyg inför nästa steg i din karriär.

Läs mer om Professionellt ID

SICTA är grunden i Good Relations ledarskapsutveckling på individ-, grupp- och organisationsnivå. Med SICTA och professionell träning blir ledarresan spännande och rolig, inte kantad av spänning och oro!

SICTA-Modellen

Sista-ledarskap

OM LENA GUSTAFSSON

Lena Gustafsson, VD och grundare av Good Relations, utvecklar individ, grupp och organisation inom affärsområdet Ledarskap in Business & Life. Lena är leg. kognitiv psykoterapeut, driven processledare, journalist och har hjälp tusentals kunder med ledarskaps- och organisationsutveckling sedan 1995.

”Lena har ett äkta engagemang, är kreativ och dedikerad att utveckla ledare och organisationer. Hennes erfarenhet, ärlighet och mod gör henne unik.”

– Peter Graf, VD Vårdbolaget TioHundra

”Med sitt skarpa affärssinne kan Lena snabbt fånga upp de avgörande frågorna i arbetet med ledningsgrupper. Lena har en enastående förmåga att göra komplexa processer enkla.”      

– Torborg Chetkovich, CapMan

Nöjda kunder

Vi arbetar professionellt med en personlig ton och är kända för att skapa goda relationer, effektiva processer och nöjda kunder. 

Peter Graf

”Lena har ett äkta engagemang, är kreativ och dedikerad att utveckla ledare och organisationer. Hennes erfarenhet, ärlighet och mod gör henne unik.”

Peter Graf / VD Vårdbolaget TioHundra

”Med sitt skarpa affärssinne kan Lena snabbt fånga upp de avgörande frågorna i arbetet med ledningsgrupper. Lena har en enastående förmåga att göra komplexa processer enkla.”      

Torborg Chetkovich / Partner CapMan
LarsEinar-Engstrom

”Lena har en omedelbar direkthet som gör att hon sticker ut, hon är smart, perceptiv och orädd. Ett möte med henne är lika inspirerande som det kan vara utmanande. Hon har en djup affärsförståelse och ett engagemang för att lyfta ledarskapet till högre nivåer – dessutom så har hon humor.”

Lars Einar Engström / Författare

 ”Lena har ett genuint intresse för människor och synliggör andras styrkor och fyller den hon möter med självförtroende. I mötet med Lena blir du en bättre version av dig själv. Med sin humor, glöd och erfarenhet ger hon människor modet att både växa och agera.” 

Ann-Sofie Lindahl Navarro / CFO Pop House

“Swedavia stod inför en större organisatorisk förändring. Kommunikationsavdelningen valde att tillsammans med Lena Gustafsson, Good Relations, sätta plattformen. Vi började förändringsresan genom att öka självinsikten hos var och en, därefter arbetade vi i grupprocesser. 

Linda Sjödin / Swedavia
Tomas_Strand

”Jag har fått hjälp av Lena genom åren på tre olika nivåer. Privat, med min egen utveckling, i min relation och i rollen som företagsledare. Det har betytt mycket att en enda person har haft förmågan att kunna utveckla alla dessa delar parallellt och samordnat.”

Tomas Strand / Abby Preist
Elisabeth_Keussen

”Livslinjen gav mig större självförtroende i mitt ledarskap. Att få perspektiv och lugna sin drivkraft innan man fattar svåra beslut och genomför ger vinster för alla. Lenas bakgrund som legitimerad psykoterapeut, gör att hon verkligen kan vägleda med stringens.”

Elisabet Keussen / VD Kavat Vård och omsorg

Kunder & Samarbetspartners

[/section]