Good Relations vision är ett näringsliv där hälsosamma människor bygger välmående företag som gör goda affärer. Vi är värderingsstyrda och vet att förmågan att framgångsrikt leda och styra bolag går att träna upp. 

Kombinationen av vetenskapliga metoder och varma professionella relationer har varit vårt signum sedan 1995. Vår gedigna erfarenhet av styrelseutveckling förädlar vi under konceptet Styrelsebalans. Tillsammans med kunder, medarbetare och samarbetspartners bidrar vi med rätt kompetens till ledande befattningar och styrelser. Vi gör det lättare att röra sig mellan ledande och styrande positioner i näringslivet.

Kontakta oss

Om oss

Våra medarbetare är innovativa, har akademisk utbildning, djup affärsinsikt och spetskompetenser inom organisationskunskap och relationspsykologi. Tillsammans har vi gedigen erfarenhet av ledarskaps- och styrelseutveckling inom en rad olika branscher. Vi har sedan starten 1995 byggt upp ett omfattande affärsnätverk med samarbetspartners för att kunna möta olika kundbehov.

Medarbetare/Konsulter

lena_gustafsson_goodrelations-ledarskapsutveckling

Lena Gustafsson
VD & Grundare

Lena är leg. kognitiv psykoterapeut, affärsinriktad processledare och har lotsat ledare, grupper och organisationer från ord till handling sedan 1995.

Ylva Hambraeus Björling, kursledare

Ylva Hambraeus Björling
Kursledare styrelseutbildning

Ylva Hambraeus Björling, ordförande i Internetstiftelsen i Sverige och VD-erfarenhet från storbolag inom IT- och Telekomsektorn. Ylva är ledamot av Kungliga Ingenjörsvetenskaps-akademin och utbildningsledare inom bolagsstyrning.

Linda Gadd

Linda Gadd
Rekrytering & Styrelseutveckling

Linda Gadd är affärsutvecklare och biträdande psykolog med lång erfarenhet av rekrytering till höga positioner och genomlysning av styrelser i näringslivet  i svenska och internationella bolag. Många års erfarenhet av internationell företagsetablering.

Sverker Björling, kursledare

Sverker Björling
Kursledare styrelseutbildning

Sverker Björling, affärsorienterad civilingenjör från KTH med 30 års erfarenhet i rollen som styrelseordförande och ledamot i ett flertal tillväxtbolag. Sedan 2015 är Sverker utbildningsledare inom bolagsstyrning.

Julia Gustafsson
Webb & produktioner

 

Kunder & Samarbetspartners