Ta kontroll över din karriär med Professionellt ID

Professionellt ID är ett modernt sätt att dokumentera och presentera din ledarprofil och utvecklingspotential. När vi kopplar ihop dina värderingar, ledarstil och beteende blir bilden av ditt professionella jag genuin och tydlig – både för dig själv, arbetsgivare och rekryterare.

Ett traditionellt CV visar vad du heter, vad du gjort och vad du kan. Ditt Professionella ID visar vem du är samt vilken kapacitet och förmåga du faktiskt har att arbeta som ledare, vd eller styrelseledamot.

Genom våra konsulttjänster och utbildningsprogram hjälper vi dig att utforska och definiera din yrkesroll och ansvar, samt stärka din självbild som yrkesperson.

Ett traditionellt CV visar vad du heter, vad du gjort och vad du kan. Ditt Professionella ID visar vem du är samt vilken kapacitet och förmåga du faktiskt har att arbeta som ledare, vd eller styrelseledamot.

Kontakta oss

Genom våra tjänster och utbildningsprogram hjälper vi dig att utforska och definiera din yrkesroll och ansvar, samt stärka din självbild som yrkesperson.

Good Relations erbjuder en unik och kraftfull metod för att utveckla din professionella identitet. En stark och väl definierad professionell identitet är avgörande för framgång och personlig tillväxt inom arbetslivet.

Så arbetar vi

Ett Professionellt ID består av två digitala tester, ett halvdagsmöte med en djupintervju samt ett uppföljningsmöte.

Detta ingår:

  • Värderingsövning
  • Ledarstil 
  • Psykologisk djupintervju
  • Konkret målbild
  • Handlingsplan
  • Uppföljningsmöte

Professionellt ID är en process som pågår över ca en månads tid.

Modellen är skalbar och kan genomföras på individ, grupp och organisationsnivå.

Metoden har utvecklats tillsammans med bolag som önskat ta fram ett Professionellt ID på sina högre ledare och VD:ar och är varumärkesskyddad i Sverige och EU.

Vi hjälper dig ta ett stort steg framåt i din yrkesutveckling. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att bygga en stark och väl definierad professionell identitet.

Kontakta oss

Fördjupning – ett urval av tilläggsmoduler

Nöjda kunder

Vi arbetar professionellt med en personlig ton och är kända för att skapa goda relationer, effektiva processer och nöjda kunder. 

Citat om Professionellt ID av Jenny Dingertz

Jenny Dingertz

VD Öster Malma Hotell och Konferens

”Genom mitt Professionella ID insåg jag hur viktig värdegrunden är. Att företagets och mina attityder och beteenden stämmer överens är A och O.”

Jyrki Sahamies

Operations Manager Hilton Stockholm

”Att söka jobb och arbeta med Professionellt ID är en resa jag sent kommer glömma. Vilken rannsakan av sig själv och vilken resa att inse hur bra man är, älskar det!”

Citat om Professionellt ID av Sara Jalilian

Sara Jalilian

Project manager, Fujitsu

”Jag fick syn på mig själv och min utveckling genom Professionellt ID och handledning. Det var en aha-upplevelse! Jag såg hur jag skulle ta nästa steg i min karriär.”

Citat av Katarina Romell

Katarina Romell

VD & Styrelseledamot 

”Professionellt ID ger personlig insikt och ledningsgruppen en gemensam riktning”

Kunder & Samarbetspartners