was successfully added to your cart.

Utvalda poddar

By 12 augusti, 2016Nyfiken på

En samling utvalda poddar att förgylla dagarna med! Vi har samlat och pratat med några av näringslivets mest intressanta personer.

Nyfiken på: Mia Odabas

By | Julpoddar 2015, Nyfiken på | No Comments

Mia Odabas, ekonomijournalist och moderator, samlar makthavare, musiker och idrottsmän i vardagsrummet på scenen för “Smarta Samtal” kring heta ämnen. I Nyfiken samtalar vi kring hennes egen drivkraft, nyfikenhet och modet som får henne att ständigt gå framåt. Hon berättar öppet och ärligt om det mesta… lyssna själva.

Read More

Nyfiken på: Nina Rung

By | Julpoddar 2015, Nyfiken på | No Comments

Vill du vara med och skapa trygghet och säkerhet, då är detta podden för dig. Nina Rung, kriminolog och genusvetare, vill stopp våld i nära relationer, våldtäkter och nätpornografi samt bidra till att domare lär sig mer om psykologins mekanismer vid våld. Hon och sambon Peter Svensson startat ”Huskurage” med en policy som antas av allt fler boendeföreningar och villaområden.

Read More

Nyfiken på: Björn Edlund

By | Julpoddar 2015, Nyfiken på, Sommar 2015 | No Comments

Björn Edlund, vd på Junibacken. En samtalets man, en ledare, som provocerar män i 45-årsåldern genom att han inte går igång på pengar eller är macho. Han diskuterar, ¨pratar och pratar¨, han är långsiktig och får både människor och företag att växa och må bra. Björn älskar böcker, teater och önskar att alla barn ska få sagor berättade för sig.

Read More

Leave a Reply