OM Good Relations

Good Relations vision är ett näringsliv där hälsosamma människor bygger välmående företag som gör goda affärer. Vi är värderingsstyrda och tror att förmågan att framgångsrikt leda och styra bolag går att träna upp. 

Kombinationen av vetenskapliga metoder och varma professionella relationer har varit vårt signum sedan 1995. Vår gedigna erfarenhet av styrelseutveckling förädlar vi under konceptet Styrelsebalans.  Tillsammans med kunder, medarbetare och samarbetspartners bidrar vi med rätt kompetens till ledande befattningar och styrelser. Vi gör det lättare att röra sig mellan ledande och styrande positioner i näringslivet.

Vi är good relations

Våra medarbetare är innovativa, har akademisk utbildning, djup affärsinsikt och spetskompetenser inom organisationskunskap och relationspsykologi. Tillsammans har vi gedigen erfarenhet av ledarskaps- och styrelseutveckling inom en rad olika branscher. Vi har sedan starten 1995 byggt upp ett omfattande affärsnätverk med samarbetspartners för att kunna möta olika kundbehov.
Vi är Good Relations – in Business & Life. 

KONTAKTA OSS

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor. 
E-post: info@goodrelations.se
Besöksadress: Waterfront Building
Klarabergsviadukten 63
111 64 Stockholm

Lena-Gustafsson

Lena Gustafsson
VD & Grundare

Lena Gustafsson, VD och grundare av Good Relations och Styrelsebalans. Lena är leg. kognitiv psykoterapeut, affärsinriktad processledare och har lotsat ledare, grupper och organisationer från ord till handling sedan 1995.

 

linda-gadd-profile

Linda Gadd
Rekrytering & Styrelseutvärdering

Linda Gadd är affärsutvecklare och biträdande psykolog med lång erfarenhet av rekrytering till höga positioner och genomlysning av styrelser i näringslivet  i svenska och internationella bolag. Många års erfarenhet av internationell företagsetablering.

Ylva-Hambraeus-Björling-profile

Ylva Hambraeus Björling
Utbildningsledare

Ylva Hambraeus Björling, ordförande i Internetstiftelsen i Sverige och VD-erfarenhet från storbolag inom IT- och Telekomsektorn. Ylva är ledamot av Kungliga Ingenjörsvetenskaps-akademin och utbildningsledare inom bolagsstyrning.

Sverker Björling

Sverker Björling
Utbildningsledare

SverkerBjörling, affärsorienterad civilingenjör från KTH med 30 års erfarenhet i rollen som styrelseordförande och ledamot i ett flertal tillväxtbolag. Sedan 2015 är Sverker utbildningsledare inom bolagsstyrning.

Julia Gustafsson
Webbredaktör

När du vill veta mer om webb, produktioner och event eller har faktureringsfrågor, maila till Julia.

Styrelse

Ylva Berg
Styrelseordförande

lena-gustafsson

Lena Gustafsson
Styrelseledamot

Julia Gustafsson
Styrelseledamot

Hermine Coyet Ohlén

Hermine Coyet Ohlén
Suppleant

Jonas Marin

Jonas Marin
Suppleant

Kunder & Samarbetspartners