Ledarskap in Business & Life

för ledare, VD, ledningsgrupp och styrelser

OM ledarskap in Business & LIFE


Att leda är en färdighet som går att träna upp! Med utgångspunkt från uppdraget du sagt ja till lotsar vi dig steg för steg till ett genuint gott och hållbart ledarskap – in Business & Life.

Det är i nya uppdrag som ledarskapet tränas upp och utvecklas. Genom att kartlägga dina värderingar, ledarstil och styrande livshändelser lägger vi grunden till ökad självinsikt och tydliggör din utvecklingspotential.

Du går igenom samtliga processteg i SICTA modellen under en period av 6 – 18 månader. Våra legitimerade psykoterapeuter är drivna processledare med lång erfarenhet av ledarskaps- och organisationsutveckling. Med regelbundna tematräffar, kontinuerlig analys och återkoppling navigerar du säkrare mot framgång. Vi vet genom våra kunder att kontinuerlig träning och återkoppling över tid ger mätbara och hållbara resultat.

Processens moduler kan omedelbart omsättas i praktisk handling i vardagens ledarskap. Läs mer om SICTA modellen.

Sicta-modellen
Sista-ledarskap
Kontakta oss

Nöjda kunder

Vi arbetar professionellt med en personlig ton och är kända för att skapa goda relationer, effektiva processer och nöjda kunder. 

Tomas_Strand

”Jag har fått hjälp av Lena genom åren på tre olika nivåer. Privat, med min egen utveckling, i min relation och i rollen som företagsledare. Det har betytt mycket att en enda person har haft förmågan att kunna utveckla alla dessa delar parallellt och samordnat.”

Tomas Strand / Grundare och PR-strateg Abby Priest
Elisabeth_Keussen

”Livslinjen gav mig större självförtroende i mitt ledarskap.Att få perspektiv innan man fattar svåra beslut gör det möjligt att genomföra dem med värme och omtanke. Lenas bakgrund i affärsvärlden, och som legitimerad psykoterapeut, gör att hon verkligen kan vägleda med stringens.”

Elisabet Keussen / VD Kavat Vård AB

Kunder & Samarbetspartners