Höstens resa startar redan på morgonen 15 oktober i SAS Business Lounge med en exklusiv presentation av SAS nya Loungekoncept. Kort därefter äntrar vi planet mot fyra välfyllda dagar i NYC.
Väl framme vid Hudson Hotel på Manhattan diskuterar vi ledarskap, samtalar om förväntningar du har kring din egen utveckling samt det eventuella affärsdilemma du behöver lösa. Efter en (frivillig) morgonjogg i Central Park och en stärkande hotellfrukost, följer exklusiva möten med framgångsrika kvinnor och män som delar med sig av hur de nått sina drömpositioner.


Dina följeslagare på resan är managementkonsulterna tillika författarna:

lena-larseinarLena Gustafsson – Innovationsorienterad organisationskonsult, relationsexpert, föreläsare och författare – aktuell med uppmärksammade boken ”Bortom glastaket”.

Lars Einar Engström – Organisationskonsult, författare och psykolog. Lars har arbetat med ett stort antal ledningsgrupper och styrelser och är också verksam som chefsrekryterare.Han föreläser om lönsamhet, ledarskap och kompetens, i Sverige men även i Europa, USA och Ryssland.


Mer information om program och anmälan finner du här (pdf 1,4Mb).