Good Evening 19/4 – Hjärnvil(j)a och relationer

I dag rankas hjärnvilja högre än kroppsstyrka – hur påverkar det våra liv? Kan vi lära oss att använda hjärnan bättre, bli långsamma och kan vi skjuta upp åldrandet? Vi dyker in i forskning, trender och livsstilar i en workshop som ger energi och svar på frågor. 

Vi workshoppar och testar övningar som höjer kreativiteten och sänker stressen. Vi lär oss bli bättre på att fatta beslut och välja – både i jobbet och privatlivet. Vi vet med 75 års forskning att det som gör att vi mår bra är goda relationer. Du deltar så mycket du vill, vi sammanfattar och dokumenterar genom korta filmer. Boka nu!

Talare

(fr vänster)

Lena Gustafsson Expert på affär & beteende, självledarskapets makt, ledningsgruppers kraft. Författare till Bortom Glastaket.
Anna Iwarsson, Om livsstil och trender ”Elitträningen är ute, vardagmotionen inne” Livsstilsrapporten ”Sitta är det nya röka” Författare till Omval, styrelseledamot.
Marie Myrin Om lugn & ro. Vi tränar upp hormonet som ger direkt ro. Expert taktil beröring och kroppens röst.
Madeleine Liljegren Från kroppsstyrka till hjärnvilja. Om hjärnans åldrande – kan vi skjuta upp det? Läkare, doktorerar i psykiatri/neurologi.

marie

Tidpunkt 19 april 2016, 17.00 – 19.00
Plats United Spaces, Klarabergsviadukten 63, 2 t
Sista svarsdag 16/4 2016
Pris 195 kr ex moms när du anmäler dig till kostnadsfritt medlemskap i In Good Company

Välkommen!

 

Anmälan